Wie we zijn.

Voor veel mensen met een handicap of een chronische ziekte is sport erg belangrijk. Onze passie ligt ook bij de sport. Door onze maatschappelijke betrokkenheid ondersteunen wij medemensen bij het behalen van hun sportieve doel.

Wij ondersteunen, faciliteren en sponsoren al sinds 2011 op microniveau sportieve doelen van medemensen met een handicap of chronische ziekte. Een bijdrage willen leveren om dromen van anderen waar te kunnen maken. Dat is de kern van Stichting Forza.

Wij hanteren de 100%-bestedingspolicy wat betekent dat elke euro die binnenkomt besteed wordt aan onze 'pupillen'.

Met gezonde en sportieve groeten, Renate en Freddie.