Wat we doen.

Onze belangrijkste activiteit is het gedegen voorbereiden van onze 'pupillen' op hun sportieve doel.

Dat doen wij door middel van het maken van trainingsplannen gedurende  3-6 maanden, waarbij maatwerk altijd standaard is.

Hoofdingrediënten zijn hierbij onder andere:

• Geheel verzorgde trainingsstages in Zuid-Spanje inclusief reis, verblijf en trainingen.

• Trainingsprogramma's op maat gemaakt om op afstand zelfstandig te kunnen trainen.

• Wekelijkse input en feedback over de voortgang (inclusief veldtesten).