Sharon Sanderman

Ik ben Sharon, 28 jaar en alles in mijn leven liep volgens plan: een fantastische man, lieve vrienden en een leuke baan als kinderfysiotherapeut. Maar in oktober 2017, vier dagen na de geboorte van ons zoontje, stortte onze wereld in. Ik werd gediagnosticeerd met de meest kwaadaardige hersentumor. Ik zei tegen de arts: “dat kan niet, wij zijn net 4 dagen papa en mama, ik kan nu geen hersentumor hebben!” Maar de arts knikte, dit ging echt over mij. De neurochirurg kwam na de hersenoperatie vertellen “dat ik nog 12 tot 15 maanden had en dat de tumor het uiteindelijk van mij zou gaan winnen”. Ook de oncoloog vertelde dat de bestralingen en chemotherapie mij niet zouden genezen, maar dat het alleen levensverlengend zou zijn. En dat zij mij zo goed mogelijk door het laatste stukje wilde leiden.. Ik dacht alleen maar: “Welk laatste stukje? Ik wil hier voor altijd zijn!”. Sindsdien doe ik er alles aan om hier sterk uit te komen.

In 2018 heeft mijn man de Mont Ventoux beklommen met #Ventoux3. Toen ik mij na alle behandelingen weer fit voelde, heb ik zelf een wielrenfiets gekocht met het doel om de Mont Ventoux in 2019 zélf te beklimmen! Maar waar moest ik beginnen? Ik had nog nooit op een wielrenfiets gezeten en ik zou niet weten hoe ik het zou moeten opbouwen. Toen zag ik de oproep van Stichting Forza, dat was precies wat ik zocht: persoonlijke begeleiding door een trainer, zodat ik mijn sportieve doel kan behalen!

Ik doe elk jaar mee aan #Ventoux3 om te laten zien dat alles mogelijk is, zelfs wanneer er onmogelijk hoop lijkt te bestaan. Wij proberen middels onze eigen stichting Voor Altijd zoveel mogelijk geld op te halen voor meer onderzoek naar hersentumoren, zodat onmacht plaats maakt voor genezing en zekerheid.

Wat er ook gebeurt, blijf positief en geloof in jezelf!  #VoorAltijd

Lieve groetjes,

Sharon