Ambassadeurs

Gezien de ontwikkelingen van onze stichting zijn we op zoek naar mensen die onze doelgroep kunnen helpen op gebieden waar ze ervaringen hebben opgedaan. We noemen deze mensen ambassadeurs.

Het werk van onze ambassadeurs bestaat uit: het fungeren als ervaringsdeskundige/klankbord op hun 'gebied'. Daarnaast begeleiden/helpen zij onze nieuwe pupillen zo af en toe bij trainingen in Nederland en/of in Spanje.

HS de Stentor (4).jpg

Henk Sepers

Ik ben Henk Sepers (1957), werkzaam bij het Ministerie van Defensie en heb al jaren een passie voor wielrennen. In april 2016 krijg ik de diagnose prostaatkanker.

MV2019.jpg

Kristel Veneberg

Ik ben Kristel Veneberg, 43 jaar en heb samen met mijn vriend een prachtige dochter.

4 jaar geleden kreeg ik de diagnose MS.

IMG-20190808-WA0013.jpg

Djoke van Marum

Mijn naam is Djoke van Marum en ik werk bij Koninklijke Visio. Ik geef op de dagbesteding training aan volwassenen met een visuele en verstandelijke beperking.

ambassadeur 2.jpg

Ronald Hilderink

Ik ben Ronald Hilderink, een fitte 50-plusser die gek is op sporten. In 2011 werd ik als fanatiek hardloper geconfronteerd met acute leukemie.

Foto 1.jpg

Lianne Bogers

Mijn naam is Lianne Bogers (55) kreeg in 2010 de diagnose lymfklierkanker, stadium 4. Ik zette in 2011 voor het eerst een fietshelm op en reed in datzelfde jaar de Alpe d'HuZes.

WK 2019-1.jpg

Johan Reekers

Mijn naam is Johan Reekers en ik ben professioneel handbiker. Ik ben geboren zonder benen, loop vanaf mijn 4e jaar met prothesen.